DIENSTEN - Rijschool Ronny

Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DIENSTEN

Onze service

U kunt bij ons terecht voor reguliere auto/automaat-rijlessen, auto +aanhanger, motorrijlessen & bromfietscursussen. Onze instructeurs zijn welopgeleide specialisten die door het volgen van verschillende bijscholingstrajecten altijd volledig op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van rij-instructies. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid aan om binnen korte tijd uw rijbewijs te halen met de diverse spoedcursussen. U kunt kiezen uit verschillende pakketten:  10-daags, per 10 weken of zelfs een 1-daagse cursus!  Voor diegenen die er vroeg bij willen zijn geven we ook les aan 16,5 jarigen.

Rijschool Ronny Wat te verwachten?

Onze rijschool staat garant voor kwaliteit in al onze diensten. Onze rij-instructeurs weten als geen ander hoe zij u succesvol kunnen klaarstomen voor het rijexamen. Met geduld en het leveren van maatwerk behalen zij keer op keer tevreden resultaten. Daarbij zijn ons lesauto’s en lesmotoren milieuvriendelijk en beperken wij onze CO2-uitstoot tot het minimum. Wilt u liever met een automaat leren rijden? Dit behoort uiteraard ook de mogelijkheden.ONZE DIENSTEN:
Onze rijschool in Alphen aan den Rijn geeft gedegen rijlessen voor iedereen.

Rijschool Ronny
Reguliere rijlessen

Onze rijschool uit Alphen aan den Rijn voorziet uiteraard in reguliere rijlessen. Op de weg naar uw rijbewijs begeleiden onze instructeurs u met geduld, waardevolle lessen en doelgerichte advies. U kunt aan ons laten weten hoe u zich voor het rijbewijs wilt voorbereiden. Wilt u bijvoorbeeld elke week een les of misschien zelfs elke dag? Wij kunnen in overleg met u altijd tot een beter plan komen, waar u zich het prettigst bij voelt. Het gaat erom dat u ontspannen aan de reguliere rijlessen begint en dit zo snel mogelijk in de praktijk kan brengen.Avond rijlessen

Voor de mensen die al wat verder zijn gevorderd, hebben wij speciale avondlessen ingelast. U zult zien dat dit in het donker rijden heel anders is dan overdag. Niets om bang voor te zijn, maar het kan geen kwaad om dit met ons te oefenen. Helemaal als u uw rijbewijs hebt, maar nog nooit in het donker hebt gereden. Veiligheid gaat immers boven alles en de kans is groot dat u af en toe ook ’s avonds de weg op moet. Dus dan is het best slim om hier wat ervaring in te hebben.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu